• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дорогі здобувачі освіти Собицького НВК ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ та батьки наших учнів!

Дорогі здобувачі освіти Собицького НВК ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ та батьки наших учнів!

2020-03-17

Згідно з наказом МОН України від 16 березня 2020 року № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширення коронавірусу COVID-19» адміністрації Собицького НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ доручено під час карантину забезпечити виконання освітніх програм в нашому ЗЗСО, зокрема шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладу освіти її здобувачами. Тож сьогодні кожен педагог самостійно організовує дистанційне навчання, маючи повну свободу у виборі технологій та платформ для освіти. І хоч зараз триває лише другий тиждень вимушеного припинення занять під час Всеукраїнського карантину, та педагоги роблять усе можливе для того, щоб бути на зв’язку зі своїми здобувачами освіти: вони розміщують завдання з кожного предмета згідно з розкладом, перевіряють, як виконали рекомендовані завдання, консультують (при потребі) у телефонному режимі, та найцінніше – цікавляться вашим самопочуттям.

Сьогодні на особливому контролі адміністрації питання перевантаження не лише наших здобувачів освіти, а й педагогів. Простежується, що з часом викристалізовуються оптимальні форми спільної роботи, установлюються зрозумілі системні «правила гри», до яких, на нашу думку, звикнуть і учні, і вчителі. Хвилюємося за здобувачів освіти 4, 9 та 11 класів, які будуть складати ДПА та ЗНО. Але думаємо, що мудрі поради педагогів та підтримка й увага батьків дасть позитивний результат, адже нині наші вихованці мають перебувати не на спортивному чи ігровому майданчику з друзями, а вдома, у родинному колі. Переконані, що лише люблячі батьки не забувають і про розвантажувальні вправи релаксійного характеру, які можуть не стосуватися навчального предмета, але позитивно впливатимуть на відновлення психоемоційного стану дитини.

Дорогі діти, батьки, колеги, пам’ятаймо: найголовніше на сьогодні – розпочати заняття після карантину в тому складі, як і до його початку. Бережіть себе та своїх близьких!

З повагою адміністрація Собицького НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi