• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт вчителів початкових класів про проведення виховних заходів з учнями на весняних канікулах

Звіт вчителів початкових класів про проведення виховних заходів з учнями на весняних канікулах

2019-04-17

2 клас

Виховний захід « Дружити справа не легка, але дружити треба вміти» був проведений для учнів другого класу під керівництвом вчителя Кузьменко С.Р. Цей захід проводився з метою формування у школярів знань і умінь , які необхідні їм для вирішення конфліктних ситуацій та суперечок. Діти вчилися працювати в групах , у парах, спільно роз’язували проблеми , які виникали , бути доброзичливими у ставленні до однокласників , друзів , розкривати перевагу добра над злом.

Екологічна гра «Свято першої квітки». Саме під такою назвою пройшов виховний захід у другому класі на весняних канікулах. Одна з кращих рис людського характеру - це любов до рідної природи. Чи може бути щось красивішим за квітку, що розкриває назустріч сонцю свої пелюстки? Діти не тільки на уроках пізнають цікаве і повчальне , а й к позаурочний час. Вчитель Кузьменко С.Р. постійно прививає своїм вихованцям любов до прекрасного в природі.

4 клас

Виховний захід «День космонавтики» провела Головач О.М. розповіла дітям історію відзначення свята та розвитку космонавтики, про перший політ людини у космос, відомих учених, конструкторів, які стояли у витоків космонавтики. Учитель ознайомила неповнолітніх з біографією першого космонавта України – Леоніда Каденюка. З цікавістю присутні слухали вчителя, яка говорила про вимоги, яким повинні відповідати майбутні космонавти та яку підготовку вони повинні пройти.

ВИХОВНИЙ ЗАХІД «А ВЖЕ ВЕСНА У ДВЕРІ СТУКА...» був проведений у 4 класі під керівництвом вчителя Головач О.М. з метою розширення й поглиблення знань та уявлень учнів про найхарактерніші ознаки весни, виховування любові до рідної землі, народу; учити охороняти та примножувати природні багатства.На даному заході всі учні виступили зі своїми роботами та підготовленими презентаціями. Учні зробили висновки, що треба берегти, цінувати, охороняти тварин та рослини – усе, що нас оточує. Бо природа – це дар, який потребує бережливого ставлення.

3 клас

Прийди весно з радістю. Цікаво і змістовно пройшло свято зустрічі весни у 3 класі під керівництвом вчителя Товпиги В.І. Діти демонстрували знання про пору року весну, місяці весни, традиції українського народу, співали заклички. Захід став дієвим прикладом, як формувати ціннісне ставлення до культури та мистецтва, бачити красу навколо себе: у природі, в людях, в житті. А це допомагає людині відчути себе сильною, красивою, талановитою, відкрити для себе те, чого раніше не помічала.

На весняних канікулах вчитель 3 класу Товпига В.І. провела у своєму класі виховний захід присвячений українській мові «Чарівні звуки, рідне слово - моя сердечна українська мова». На захід всі діти прийшли в вишиванках, виконували пісні про українську мову, читали вірші, ставили інсценізації. Діти висловили свою любов і повагу до рідної мови. Говорили, що слово - це найбільший скарб народу, найсильніша зброя, що може вбити і найкращі ліки для душі і серця. «Без мови немає народу» - головний висновок заходу.

1 клас

Година спілкування «Свята весняного циклу» пройшла в учнів 1 класу під керівництвом вчителя Кузьменко В.В. Учні нашого класу завжди з нетерпінням чекають цікавих і захоплюючих занять, які проходять у творчій і невимушеній атмосфері. Не стало виключенням і заняття про весняні свята з циклу «Свята рідного краю». Діти активно ділилися своїми знаннями про улюблені свята. Найбільш очікуваним і улюбленим святом звичайно є Великдень. До цього свята учні вивчили віршики, приказки , пісеньки, ігри. Поповнили свої знання про історію виникнення свята.

/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/1.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/3.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/5.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/4.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/6.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/7.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/8.jpg/Files/images/pedagog-organzator/pochatkova/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi