• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги

2018-03-30

/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 01.jpg

З 26 березня по 30 березня в Собицькому НВК проходив Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Розпочався тиждень у понеділок загальношкільною лінійкою на якій бібліотекар школи Мухоброд К.М. відкрила тиждень дитячої книги коротким тематичним виступом. Потім оголосила список заходів тижня книги. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, акцій на яких учні показали свої знання, уміння, навички та здібності.

Було проведено ряд загальношкільних лінійок на яких учні прослухали повідомлення на теми: «Найдавніші книги України», «Словник Грінченка», «Першодрукар Іван Федоров» інформацію зачитували учні 5 -11 класів.

/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 02.jpg/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 03.jpg

Також відповідно до плану тижня було проведено рейд перевірку книг.

Для учнів початкової школи був проведений бібліотечний урок «Книга – джерело знань», під час якого учні переглянули відеоролики, презентацію. Діти були активними, давали відповіді на запитання.

/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 04.jpg

В рамках НВК була проведена акція «Подаруй бібліотеці книгу» під час якої діти приносили до школи книги які вони вже не читають, подаровані книги були організовані у виставку.

/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 05.jpg

На початку тижня була оформлена загальношкільна газета у якій висвітлювалась інформація про те як берегти книгу, як доглядати за нею, а також різні цікавинки про книгу та про бібліотеки.

/Files/images/zahodi/tijden_knigi_2/Тиждень книги 18.03 - 06.jpg

Про підсумки Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги було оголошено на шкільній лінійці.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi